duminică, 14 februarie 2010

Lachetterie: eleganta si feminitate

www.lachatterie.blogspot.com



Recunosc nu imi place in mod deosebit rozul, in tinutele mele vestimentare, dar fustitele prezentate pe acest blog ma fac sa-mi schimb parerea. Am pus ochii pe o fustita roz si ma gandesc sa-mi colorez garderoba, cu o pata de culoare.

Numele & prenume Isabelle V.

Localitate : Bucuresti

Facultate - Universitatea de arte Bucuresti - sectia moda

www.lachatterie.blogspot.com







1. Care este motivaţia pentru care ai început sa croieşti rochiţe, fustiţe, tot felul de lucruri drãguţe?
În primul rând din dorinţa de a-mi crea ţinute unicat, iar mai apoi pentru a rãspândi zâmbete prin ţinutele create de mine .

2. În ce materiale îţi place cel mai mult sã lucrezi?
Cele neconvenţionale - în care de obicei nu te vezi îmbrãcatã pânã nu realizezi ce frumos aratã produsul finit .





3. Ce stil te influenţeazã în momentul în care alegi un nou subiect?
Depinde de influenţele din jurul meu - muzica , filme , oameni , locuri vizitate . Acum de exemplu sunt într-o perioada rock cu influenţe boho .

4. Ce feed-back primeşti de la publicul participant la diferite târguri?
De obicei de la târguri primesc comenzi , deci e pozitiv . Cel mai mult ma suparã aluziile gen "croitoreasã" . Deci Handmade-ul şi piesele unicat înca nu sunt înţelese pe deplin .



5. Care este designerul vestimentar pe care îl admiri din mediul artistic românesc?
Am câteva nume - nu sunt preferinţe cât mai mult persoane care şi-au impus un stil armonizat cu tendinţele şi au dat dovada şi de o semnaturã proprie - Corina Vlãdescu, Ludmila Corlãţeanu , Wilhelmina Arz etc .

6. Cât timp îţi ia sã realizezi un produs?
Depinde de design, ţesãturã .

7. De cãtre cine ai vrea sã-ţi fie purtate produsele, mã refer la vedete autothtone şi internaţionale?
Nu m-am gândit la asta pânã acum .Pink e prima la care mã gândesc acum .






8. Care a fost senzaţia primei comenzi?
Cum este sã vezi hainele create de tine purtate de diferite persoane pe stradã, la diferite evenimente? Prima comandã a venit din partea prietenei mele şi a fost foarte încântatã de produsul finit .Oricum senzaţia pe care o experimentez în momentul în care vãd bucurie şi încântare pe faţa clientelor mele nu se poate exprima în cuvinte .

9. Consideri ca o persoana de sex feminin este mai senzualã, mai frumoasã, mai femininã într-o rochie, într-o fustã, decât purtând o pereche de pantaloni? (am vãzut cã susţii campania PETOCURI).
Eu din start am pornit de la aceastã idee . De aceea creez preponderent rochii şi fuste . O femeie se va simţi mult mai femininã şi graţioasã într-o rochie la un eveniment , o seara cu prietenii , la o cafea, la birou . O rochie / fustã creazã curbe , alungeşte , subţiazã - mai ales dacã proporţiile şi gama cromaticã este aleasã corespunzãtor .








10. Îţi place sã croieşti dupã ideile tale sau dupã subiectele propuse prin comandã? De obicei creez câteva idei într-o mini colecţie - gen 5 piese pe care le prezint la târguri - de fiecare datã încerc sã vin cu noutãţi . Si pe baza acesteia primesc comenzi . Uneori însã se întâmplã sã mi se propunã şi idei personale pe care le prelucrez împreunã cu clienta .



Un comentariu: