sâmbătă, 30 aprilie 2011

Concurs AtelierulÎn aprilie 2010, am început proiectul Revistei Atelierul curioase să aflăm ce înseamnă frumos în handmade și dornice să vă împărtășim și vouă, artizani și cititoare, micile noastre aventuri și descoperiri. Pentru a sărbători împlinirea primului an de Revista Atelierul ne-am unit forțele cu o neobosită slujitoare a frumosului, reprezentanta Oriflame Raluca Roman, în organizarea unui concurs aniversar.

[a] Înscrierea:

(1) Ca să participi te invităm să creezi un obiect handmade care să reprezinte definiția ta personală a FRUMOSULUI și să îl postezi pe pagina ta de Facebook. Primim în concurs accesorii și bijuterii handmade, obiecte decorative, jucării sau orice altceva creat handmade ce definește frumosul din viața ta. Ca să ne anunți de participarea ta la concurs trebuie doar să adaugi pe WALL-ul Revistei Atelierul un LINK către imaginea obiectului creat de tine. Fiecare participant poate înscrie maxim 3 obiecte în concurs.

sau

(2) Dacă nu ai pagină de Facebook, trimite-ne fotografia cu produsul şi numele tău la concurs@revista-atelierul.ro şi noi vom publica în timp real (vom publica în fiecare seară la 23.30 toate imaginile primite în ziua respectivă) imaginea ta pe pagina noastră de Facebook şi în postul concursului de pe revista-atelierul.ro

[b] Perioada de desfășurare:

Perioada în care îți vei putea înscrie creația ta în concurs este 28 aprilie 2011 – 17 mai 2011. Câștigătorii vor fi anunțați pe 20 mai, iar în fiecare marţi seara vor fi anuntaţi câştigătorii voucherelor.

[c] Votarea:

Câștigătorii vor fi desemnați prin votul unui reprezentant Oriflame, votul unui redactor Atelierul și votul publicului. Cel mai votat şi comentat obiect va primi votul publicului, cumulat pe site şi pagina de Facebook.

[d] Participanții:

Concursul este deschis atât creatorilor, cât și admiratorilor de frumos și de handmade.

[e] Premii:

Creatorii de obiecte și accesorii handmade pot câștiga:

Premiul I – Eau de toilette Felicity – Aroma opuletă, luxuriantă, a apei de toaletă Felicity te poartă într-un palat de poveste. Scorţişoara picantă te vrăjeşte, potenţând aroma suculentă, fructată, a notelor de piersică, lămâie şi prună. Iasomia indiană, frezia şi bobocii de floare de portocal crează inima florală, diafană dar persistentă, a acestei arome orientale. Iar vanilia, moscul şi lemnul de santal creează un văl aromat seducător, perfect pentru a fi purtat în apusurile tandre sau nopţile pasionale + o broșă handmade

Premiul II – Trusă de farduri – Cinci farduri pentru pleoape cu textură foarte fină, care permite aplicarea comodă şi rezistenţă la purtare. Pentru buze seducătoare, aceeaşi paletă oferă şi cinci luciuri pentru buze, în nuanţe bogate. Paleta mai conţine şi o oglindă, un aplicator pentru fardul de pleoape şi unul pentru luciul de buze. Dimensiuni: 5 x 15 x 1.3 cm.+ o broșă handmade

Premiul III – Ruj Triple-core – Balsam delicat, luciu sclipitor, culoare intensă – toate în ediţia limitată a rujul Triple Core, într-un ambalaj pe care îl vei adora! Stratul de gloss este în formă de inimioară + o broșă handmade

[f] Și publicul câştigă la concursul Atelierul!

Admiratorii obiectelor înscrise în concurs vor putea comenta pe postul din revista-atelierul.ro și comenta şi vota pe pagina Facebook a Revistei Atelierul, iar cele mai frumoase și interesante comentarii vor fi premiate cu câte 2 vouchere pe săptămână și invitații la cursuri de machiaj.

Dacă sunteţi interesate şi de alte produse Oriflame în afară de cele oferite prin acest concurs, Raluca Roman vă răspunde la orice întrebare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu