marți, 15 februarie 2011

Atelierul nr.8

Numarul 8 al Revistei Atelierul este dedicat iubirii. De aceea, rasfoind paginile revistei, veti gasi articole despre ce iubim, de ce si cum sarbatorim acest frumos sentiment.
Revista poate fi accesata de la adresa: http://www.revista-atelierul.ro/atelierul/ sau http://issuu.com/atelierul/docs/atelierulno8
Am scris despre cum sarbatorim dragostea si respectam mediul in acelasi timp - chic si eco, asa va prezentam noul concept Nunta Verde. De asemenea, pentru iubitorii modei avem un articol despre unul dintre acele lucruri care ne fac viata mai frumoasa – clasica rochie neagra. Iar pentru cei care se afla intr-o relatie cu blogul lor, veti afla cum acesta va va ajuta in strategia de marketing.
Se spune ca dragostea trece prin stomac, nu? Intr-un interviu cu totul special care va v-a inspira cu siguranta, veti afla cu ce se mananca dragostea. Apoi, ii veti cunoaste pe Valentin si Valentina, impreuna cu multe alte proiecte numai bune de incercat acasa.
Printre paginile cu inimioare roz si rosii, am scris despre iubire, despre lucruri frumoase si tot aici gasiti produse create cu mult drag pentru a incanta.
Si pentru ca stim cat de mult va place sa daruiti si sa primiti ceva special, organizam un nou swap si astfel va invitam sa sarbatorim frumos sosirea primaverii.
Spor la rasfoit!

Echipa Atelierul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu